Heren

Heren lederwaren

VOOR ELKE MAN EEN PASSEND ONTWERP

Yves Renard biedt voor heren een zeer ruim assortiment aan portefeuilles, kleine lederwaren en tassen. Ben je op zoek naar een groot formaat of opteer je voor iets kleiner? Je bent fan van een kwalitatief ontwerp met een strak design, enkel om je bankkaarten veilig op te bergen? Of toch liefst een portefeuille met ruimte voor wat muntgeld? Yves Renard heeft voor iedere man een passende keuze.

Voor ieder concept werkt ons intern team van ontwerpers met het nodige vakmanschap en kunde aan een duurzaam ontwerp. Hierdoor kan Yves Renard voldoende kwaliteit waarborgen, wat garant staat voor vele jaren gebruiksplezier. Onze collectie wordt bovendien ieder jaar aangevuld met originele modellen en nieuwe kleuren.

Volledige aanbod of persoonlijke winkelervaring?

Bij ons kan het allemaal! Bezoek onze webshop voor een ruim assortiment of bekijk onze locaties voor onze dichtstbijzijnde winkels. Laat u verrassen door onze uitgebreide keuze en onze uitstekende service.

Shop nu bij ons en ervaar het zelf.

EEN RUIM GAMMA AAN LEDERWAREN

 

Yves Renard gebruikt voor de basiscollectie een hoogst kwalitatief gekorreld (runder)leer uit Italië – ook wel grained leather genoemd. Ook bieden we voor standaardmodellen een kalfsleren – of nappa – variant aan. Voor beide leersoorten geldt dat het leder bijzonder soepel is en een aangename structuur heeft, voor jarenlang gebruiksplezier.

De beschikbare kleuren in de basiscollectie zijn: black, brown, cognac, blue en red.